Összegzés

2024.01.10. 19:00

A szerdai nap legfontosabb hírei: rendőrkézen a séi rablás gyanúsítottjai, visszavonul Bosnjak, vádemelés a szurkolók ellen

Összegyűjtöttük a szerda legfontosabb történéseit és legolvasottabb híreit. Ha valamiről lemaradt, most pótolhatja.

Vaol.hu

Forrás: VN

Sokkolót, baseball ütőt is használtak a séi rablásoknál - Letartóztatták a két szombathelyi elkövetőt - videó, fotók

Brutális elkövetési móddal rabolt ki egy séi magánházat előbb nyáron, majd december elején az a két fiatal, akiket az elmúlt napokban fogtak el a TEK bevetési egységei, a Készenléti Rendőrség Szombathelyi Bevetési Alosztályának járőrei és a Szombathelyi Rendőrkapitányság munkatársai. A Szombathelyi Járásbíróság szerdán elrendelte mindkét elkövető letartóztatását, akiknek vasi bűnlajstroma várhatóan tovább fog gyarapodni.

 

Visszavonult a futballtól Bosnjak Predrag, új szerepkörben próbálja ki magát

Visszavonult a futballtól és a Szombathelyi Haladás NB II.-es labdarúgócsapatának másodedzője lett az egyszeres magyar válogatott Bosnjak Predrag, aki megtisztelőnek érzi a feladatot.

 

Átmásztak a korláton és berohantak a szurkolók a pályára a Haladás mérkőzésén - vádat emeltek ellenük

A Vas Vármegyei Főügyészség hivatalos közleményben arról tájékoztatta lapunkat, hogy a Szombathelyi Járási Ügyészség rendbontás vétsége miatt emelt vádat azzal a két férfival szemben, akik a vádirat szerint 2023 novemberében a szombathelyi labdarúgó stadionban megrendezett focimeccsen vettek részt, ahol a mérkőzés 91. percében a korláton átmásztak és a nézőktől elzárt játéktérre futottak.

 

Hatalmas kátyú tátong Szombathely egyik legforgalmasabb utcájában (is) - fotók

Több utcát is felújítottak Szombathelyen az elmúlt időszakban, de mintha mégis vesztésre állnának az autósok, úgy tűnik, mintha egyre több kátyúval találkoznánk a megyeszékhely útjain. A képeinken látható fogtömést kirázó úthiba a Hollán Ernő utcában tátong, épp a gyalogátkelőhely közepén.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában