a szerelem vak

2018.05.30. 13:08

A mindentlátó királylány – A celli Tücsök Bábcsoport bemutatója 

Nagy Márta bábcsoportja legújabban A mindentlátó királylány című mesével örvendezette meg a közönséget.

Ölbei Lívia

Fotó: Gyuricza Imre

 

Szőke Boglárka, Remete Regina, Egri Noel, Egri Tifani, Remete Dávid, Árvai Bálint, Hajba Kíra, Horváth Eszter, Sarlós Krisztián és Finta Kristóf keltették életre a bábokat Fotó: Gyuricza Imre

Az előadás a KMKK támogatásával jött létre, a bemutatót a városi iskola aulájában tartották. Szőke Boglárka, Remete Regina, Egri Noel, Egri Tifani, Remete Dávid, Árvai Bálint, Hajba Kíra, Horváth Eszter, Sarlós Krisztián és Finta Kristóf csak egy csoportkép erejéig – és persze a tapsrendnél – jöttek elő, különben elbújtak a paraván mögé, hogy életre keltsék a királylányt, aki elől lehetetlen elbújni.

Nagy Márta bábcsoportja legújabban A mindentlátó királylány című mesével örvendezette meg a közönséget Fotó: Gyuricza Imre

De mert a szerelem vak, nincs mese (illetve van!), előbb-utóbb ő is megtalálja azt a legényt, akinek a kedvvért föladja tudományát. Vagy mégsem: ezentúl már kizárólag őt akarja látni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában