kellemes este

2018.10.07. 15:00

Szüreti Operett Gálakoncert a sportházban

Igazi kuriózum lesz látható jövő héten az Agora – Művelődési és Sportházban, az operett műfaj szerelmeseit invitálják egy kellemes este eltöltésére: Szüreti Operett Gálakoncerttel örvendeztetik meg az érdeklődőket a legismertebb hazai énekes-művészek.

Nemes Judit

Berkes János operaénekes és Fonyó Barbara primadonna is fellép a sportházban

Fotó: Orfeum Vándorszínpad

Javában tart a szüreti szezon, ebben az időszakban sokfelé rendeznek felvonulásokat, ünnepségeket, falunapokat. A megyeszékhely sem marad ki a sorból: látványos jelmezekkel, forró hangulattal várják az érdeklődőket október 11-én, csütörtökön az Agora – Művelődési és Sportházba: az operett legnagyobb hazai sztárjai hozzák szüreti hangulatba gálakoncertjükkel a műfaj rajongóit.

Berkes János operaénekes és Fonyó Barbara primadonna is fellép a sportházban
Fotó: Orfeum Vándorszínpad

Palettájukon az operetten kívül opera- és musicalrészletek, sanzonok, valamint ismert magyar nóták szerepelnek. Színpadra lép Kalocsai Zsuzsa Jászai Mari-díjas primadonna Berkes János operaénekessel, érdemes művésszel, valamint Fonyó Barbara primadonna, Domoszlai Sándor tenor, Oszvald Marika Kossuthés Jászai Mari-díjas magyar színésznő, operetténekes, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, Teremi Trixi szubrett, a jelenleg legfi atalabb, Bársony Rózsi-gyűrűvel kitüntetett színésznő, Birinyi Mónika szubrett és Bálint Csaba tenor, az Orfeum Vándorszínpad megálmodója. Az előadás zenei hátterét a Vándorszínpad zenekara adja, közreműködik az együttes tánckara.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában