kosárlabda

2020.09.09. 14:08

Hétvégén Mogyorósy Szilárd emlékmérkőzés

Az Egis Körmend kosárcsapata szeptember 12-én, szombaton, 18 órától fogadja a Sopron KC együttesét. Ezzel a találkozóval emlékezik a körmendi együttes egykori játékosára, Mogyorósy Szilárdra, akit Sopronban is megkedveltek, hiszen a hűség városában is kosarazott.

Tóth Judit

A járványveszélyre való tekintettel a mérkőzésen kötelezően betartandó szabályokat alkalmaznak. A mérkőzésre érkezőknek maszkot kell viselniük, a csarnok bejáratainál testhőmérsékletet mérnek. Harminchét fokos testhőmérséklet felett a csarnokba való belépést nem engedélyezik. A beléptetést követően mindenki számára kötelező lesz a kézfertőtlenítés, ehhez fertőtlenítőszereket biztosítanak.

A játékosok, edzők, játékvezetők, az asztalszemélyzet és a mérkőzés további résztvevői hátulról a Somogyi Iskola udvarán keresztül érkezhetnek a csarnokba. Az egész csarnok területén kötelező lesz a maszkviselés, a nézők akkor vehetik azt le, amikor a helyüket elfoglalták. Az ülőhelyek esetében egy elfoglalt szék mellett kettőnek mindig üresen kell maradni. A szabadon hagyott székeket jelölni fogják. Az állórészeken – és ez igaz az uszoda feletti lelátóra is – legalább 2 méteres távolságot kell tartani.

A klub fenntartja a jogot arra, hogy a beléptetést lezárja abban az esetben, ha az érdeklődés akkora lesz, hogy a további nézők érkezése miatt a fenti szabályok betartása már nem lenne lehetséges.

A büfében egy időben legfeljebb tíz ember tartózkodhat, védőmaszkot viselve, a vásárlás idejéig. Az ott megvett árukat a nézőknek vagy a csarnokon kívül vagy pedig a helyükön kell elfogyasztaniuk.

A zsűriasztalnál a személyzet az egész mérkőzés alatt kesztyűben és maszkban dolgozik.

A csarnokot ugyanúgy rendezik be, mint minden más mérkőzésre, tehát a pálya végében lévő lelátókat is kihúzzák, viszont a kispadok és a zsűriasztal mögött nem lehet majd ülni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában