Kosárlabda

2009.01.29. 03:29

Új légiós érkezik

<b>Körmend </b> - Felgyorsultak az események a Polaroid Lami-Véd Körmend kosárcsapata körül. Peter Stahl vezetőedzői kinevezése után új légiós, Nick DeWitz érkezik próbajátékra.

Vastag Nándor

- DeWitz a szezon végéig írt alá, de az első két hét próbajáték - mondta Csák Tamás, a piros-feketék csapatvezetője. - Már korábban is képbe került, de akkor még nagyon drága volt. Most azért tudtuk olcsóbban megszerezni, mert japán csapatánál anyagi gondok támadtak, és több társával egyetemben felbontották a szerződését. Az pedig az új edző döntése lesz, hogy három vagy négy légióssal folytatjuk-e a bajnokságot.

Az is eldőlt, hogy K. J. Garland újabb kéthetes próbajátékon bizonyíthat. A játékos már kedden kinyilvánította, hogy az új trénernek is megmutatja a tudását, ám a végső döntést a menedzserével történt egyeztetés után tegnap hozta meg. Az amerikai irányító eddig három bajnokin átlagban 23 percet játszott, 12,7 pontot szerzett, és 2,7 gólpasszt adott. A legjobban a ZTE ellen teljesített, 22 pontja mellett hat asszisztot is jegyzett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!