Púder Nélkül

2011.03.23. 12:49

Meztelen vállak, kivillanó combok Léber Barbara divatbemutatóján

Lágyan lebegő kelmék a kék minden lehetséges színárnyalatában - ezzel indította exkluzív bemutatóját Léber Barbara divattervező a budapesti Gellért Fürdő szecessziós stílusú előcsarnokában.

Osváth Sarolta

A különleges helyszínt nem véletlenül választották, hiszen a bemutatót a Víz Világnapja alkalmából tartották, azzal a nem titkolt szándékkal, hogy ily módon is felhívják a figyelmet a víz éltető erejére, védelmére. A fenntartható fejlődés alapja e nélkülözhetetlen kincsünk megóvása. Bár a vizeknek kivételesen bővében vagyunk, ez nem jelenti azt, hogy pazarlóan, felelőtlenül bánhatunk a természet adta gazdagsággal. Ahogy a női szépséggel, a test harmóniájával sem bánhatunk
akárhogyan - üzente a neves tervező kollekciója.

A tiszta szépséghez nemes selymek, áttetsző organzák, lágy muszlinok, lamék és fényes taftok illenek, hihetetlenül egyszerű formákkal kiemelve a pasztell színek - a kék, a zöld, a lila, a bézs, a rózsaszín - hatását. Bőség és feszesség, lágyság és keménység hangsúlyozta a karcsú derekak és kerek mellek harmóniáját, hullámzó uszályok, meztelen vállak és kivillanó combok, hátak nyújtottak pikáns látványt, a klasszikus nagyestélyi stílus-világában, miközben felvillant egy-egy huncutul fiatalos „játszóruha” is, a maga kihívó és mégis kislányos mivoltában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!