Púder Nélkül

2011.03.28. 13:59

Sztárok a mellrák ellen

Két újabb híresség, Ungár Anikó bűvész és Tóth Gabi énekes adja arcát az Egészség Hídja Öszszefogás az Egészségért a Mellrák Ellen Egyesület kampányához.

Osváth Sarolta

Dobó Kata és Galambos Erzsi művésznők helyét veszik át a kampányban, így a tavaly csatlakozott Detre Diána szörfolimpikon és Sebestyén Márta népdalénekesnő mellett ők négyen segítik az egyesület munkáját, amely a mellrák megelőzését, illetve a betegségből való felépülés esélyét tűzte zászlajára.

Ungár Anikó nem új szereplő az egyesület életében, sok éve segíti önkéntes munkájával a mellrák elleni küzdel- met: – Nőként is kötelességemnek tartottam, hogy az egyesület tagja legyek. Példámmal hatni szeretnék, hiszen évente elvégeztetem mind a nőgyógyászati, mind a mammográfiai szűrővizsgálatokat.

Tóth Gabi énekesnő a négy arc közül a legifjabb. Nem titkolja, megérintette a betegség, néhány éve – szerencsére nem rosszindulatú – petefészek-daganattal operálták. – Én tanúsíthatom, hogy a prevenció tényleg életet menthet. Az idejében felismert betegség több esetben gyógyítható és az ember utána teljes életet élhet – mondja. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!