Púder Nélkül

2011.06.01. 08:22

Dögös divat: szexi lyukak a ruhán

A legizgalmasabb részeken kivágott ruhák egyre többször tűnnek fel a vörös szőnyegen. A sztárok imádják ezt a viseletet, ami nem csoda, hiszen különleges és szexi.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Ezért szeretik a férfiak - és a nők egy része - a nyarat: minél melegebb van, annál több ruhadarab kerül le rólunk, megmutatva vagy épp csak sejtetve a szebbnél szebb idomokat. A sztárok is kezdenek lemondani a felesleges ruhaanyag-mennyiségről a nagy melegben, minél több bőrfelületet szabadon hagyva. A szexi hasvillantás tehát újra divat, legalábbis ha különleges kivágásokkal megálmodott ruhában jelenik meg egy nő.

2011-ben az úgynevezett cut-out ruhákon a kivágások bizony nem kicsik és nem is szokványosak: pont akkorák, hogy azt a benyomást keltsék, mintha hiányozna egy-egy darab az anyagból. A ruhákon ejtett lyukakat azonban szándékosan vágták a tervezők, s a rafinált darabok ezáltal szexivé varázsolják viselőjüket.

A 44 éves színésznő, Halle Berry például egy asszimmetrikus fekete Halston cut-out-ruhában harangozta be a közelmúltban a legújabb divatot.

A divat nem korfüggő – ahogy azt Halle Berry is bizonyítja -, de a kidolgozott has, csípő és fenék bizony nem hátrány azoknál, akik szeretnének ilyen „lyukas” csodákban feszíteni. Az idomokra bepillantást nyújtó ruhák másik hátránya, hogy hétköznapokon, például egy találkozóra vagy egy hangulatos grillezésre egyáltalán nem megfelelő viselet. Ezek a legnevesebb divattervezők által megálmodott dögös darabok megkövetelik a megfelelő alkalmat, amikor előkerülhetnek a szekrényből. Egy sztárnak természetesen ez nem jelent problémát, hiszen megállás nélkül a vörös szőnyegen vonulnak, legyen szó egy film premierről vagy épp egy jótékonysági rendezvényről.

Az utóbbi hónapokban egyre több sztár - többek között Jennifer Lopez, Katy Perry, Ciara és Selena Gomez -  felismerte, hogy milyen dögösen mutat a legújabb kivágott ruhákban, amiken a megfelelő helyeken "spóroltak" az anyaggal a tervezők.
A sztárok kedvenc cut-out ruháiból szemezgetett a bild.de is képösszeállításában:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!