Sport

2015.01.10. 10:25

Kick-box az év zárásaként

Szentgotthárd – Mozgalmasan teltek a mögöttünk hagyott esztendő utolsó napjai a szentgotthárdi Skorpió Kick-Box SE háza táján.

Tóth Gábor

A hagyományos házibajnoksággal zárta a 2014-es évet a klub. A jó hangulatú erőpróbán 26-an feszültek egymásnak. A legtechnikásabb női versenyzőnek járó díjat Galambos Kira kapta meg, míg a férfiaknál Kulcsár Márió érdemelte ki az elismerést.

És természetesen nem maradt el az év végi övvizsga sem. Összesen 22 fiatal adott számot tudásáról, felkészültségéről Szűcs Zoltán és Takács Tibor mesterek előtt..

Vizsgaeredmények: Nagy Gergő 3. kyu, Hegedűs Csaba 5. kyu, Tóth Bence 6. kyu, Kovács Csilla 7. kyu, Kovács Maja 7. kyu, Polesznyák Márton 8. kyu, Polesznyák Kristóf 8. kyu, Polesznyák András 8. kyu, Klimmel Lukács 8. kyu, Galambos Lilla 9. kyu, Kovács Gabi 9. kyu, Muzsi Boján 9. kyu, Szukics Anna 9. kyu, Takács Zsombor 9. kyu, Dolgos Kristóf 10. kyu, Takács Rita 10. kyu, Mesics Lizett 10. kyu, Ozsvári Lehel 10. kyu, Kropf Bence 10. kyu, Farkas Mátyás 10. kyu, Szájer Zsoltné 10. kyu, Juhász Dániel 10. kyu.

A Skorpió Kick-Box SE szentgotthárdi szakosztálya 30 versenyzővel működik, a a klub szombathelyi szakosztályában pedig 20-an sportolnak. Szombathelyen hétfőnként (18.00) a Gyermekek háza ad otthont a tréningeknek. Míg Szentgotthárdon a gimnáziumban edzenek a a fiatalok kedden (18.00) és csütörtökön (18.00). Az edzők (Takács Tibor, Hegedüs Zoltán, Kaibinger Viktória) várják a sportág iránt érdeklődő gyerekeket.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!