Hallgassa élőben!

Tündérszépek

Tündérszépek

Véget ért a Tündérszépek országos döntőjének közönségszavazása. Az alábbi 22 szépséget május 10. éjfélig értékelhették olvasóink – azonban az, hogy ki lett közülük a közönség kedvence, majd csak a július végi koronázáson derül ki. Erről hamarosan további részletekkel jelentkezünk.

Az értékelést leadók között ebben a fordulóban is értékes nyereményt, egy Sencor UHD televíziót sorsoltunk ki: a szerencse Tamás Róbert mellé szegődött (a nyereményjáték részletei itt olvashatók). A korábbi sorsolások nyertesei: a harmadik sorsolás, azaz 1 darab SENCOR robotporszívó nyertese Ambrus László | A második sorsolás, azaz egy-egy SENCOR automata smoothie mixer nyertesei: Pánczél Cintia, Domján Zsombor és Varga Balázs | Az első sorsolás, és ezzel együtt egy-egy SENCOR bluetooth hangszóró nyertesei: Bari Frici, Czepek Kata, Csapó Ildikó, Domján Zsombor, Földi Viktória, Győri Bence, Hosszú Anikó, Körte Attila, Major Andrea, Márkné Husvéth Tímea, Molnár Máté, Molnár Gábor, Orosz Csaba, Petrovics Lili, Szegedi Ákos, Széplaki Viktor, Takács Mariann, Tóth Alexandra, Tóth László, Varga Balázs (a nyerteseket e-mailben értesítjük a nyeremény átvételének módjáról).

Gróf Ramóna
19, Inke

Ramóna szakácsként végzett, és ezzel egy szállodában helyezkedett el. egészen addig, amíg sajnos a koronavírus nem húzta keresztül a számításait. Azóta alkalmi munkákat vállal, és bízik benne, hogy hamarosan minden visszatér a régi kerékvágásba. Szabadidejében szívesen ül be barátaival egy étterembe, vagy kávézóba, de szórakozóhelykre is szívesen jár velük. Azért jelentkezett Tündérszépek versenyünkre, mert nagyon szereti, mikor pozitív visszajelzéseket kap. De mindemellett a kozmetika világa is érdekli, így ennek tanulásába is belekezdett.

Ramóna 19 éves, 174 cm magas, csillagjegye rák. Legjobban a thai ételeket kedveli, melyekhez bodzás limonádét iszik. Kedvenc zenéje Duke Domunt Ocean Drive, kedvenc parfümje a Black Opium.