Szemben Gyurcsánnyal, Bajnaival és a bankuralommal

Szemben Gyurcsánnyal, Bajnaival és a bankuralommal címmel könyv jelent meg Karsai József battonyai szocialista párti polgármesterről, a párt térségi országgyűlési képviselőjéről.

MTI

A könyv előszavában a szerző, Dányi László újságíró, történész egyebek mellett így írt a képviselőről: "Meglehet, hogy rajta kívül sajnos nincs is józan ésszel felruházott parasztember a magyar parlamentben."

A kedd esti battonyai könyvbemutatón több száz érdeklődő előtt Zsíros Géza, a rendszerváltás utáni első ciklus kisgazda parlamenti képviselője méltatta a könyvet és Karsai tevékenységét. Mint egyebek mellett elmondta: " nála nincs cicoma, mellébeszélés, hanem szinte genetikailag kódolt formában védi a mezőgazdaságból élők érdekeit".
 
Karsai József pedig arról tájékoztatta hallgatóságát: ahogy eddig is, úgy ezt követően is a saját lelkiismerete alapján fog politizálni.

A 436 oldalas könyv egyébként röviden áttekinti Battonya és térségének történelmét a 19. századtól egészen napjainkig, majd kizárólag a megjelent dokumentumok alapján vezeti végig a képviselő tevékenységét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!