Február szépe, Berta Anett az államvizsgájára készül

Lapunk szépségversenyének februári nyertese Berta Anett lett. A Budapesten tanuló lány hobbija a nyelvtanulás. Szabadidejét barátjával, barátnőivel, a családjával és kedvenc kutyáival tölti.

Bajdó Bettina

Berta Anett 1988. márciusában született Sárváron. Szüleivel még mindig a városban lakik, az iskola miatt azonban hétközben Budapesten él egy albérletben. Anett az oxfordi egyetem budapesti kihelyezett főiskolájára jár, ahol közgazdaságot és marketinget hallgat angolul.

- Negyedik évfolyamos vagyok az egyetemen, úgyhogy ez lesz a legnehezebb évem - meséli a fiatal szépség.  - Készülnök az államvizsgára, s szakdolgozatot is kell írnom. Mindezt természetesen angolul. Már ki is találtam, hogy mi lesz a szakdolgozatom témája. Arról a cégről írok majd, ahol a gyakorlati időmet töltöttem. -

A szépség hobbija  a nyelvtanulás: az angol mellett hamarosan németből is vizsgázik, és nekilát a dallamos olasz nyelv tanulásának is.

- Már nyáron volt egy nyelvvizsgám németből, most készülök a másodikra - emeli ki Anett.  - Mivel sokat tanultam a vizsgára, a nyarat jobbára a könyvek mellett töltöttem.  A nyár első felében szakmai gyakorlaton voltam egy szállodában, úgyhogy nem sokat pihentem. De legalább a tengerhez eljutottam, voltam Horvátországban nyaralni. Most már elkezdődött az iskola, így elég kevés időm jut ennyi tanulás mellett magamra, de azért próbálok időt szakítani a szépségversenyre való felkészülésre. -

Anett nagyon szereti az állatokat, különösen a kutyákat.  Magyar vizslái és tacskói vannak. Egyik vizslája, Alma szinte mindenhova elkíséri, budapesti albérletében is együtt laknak. Anett elárulja, nagyon szeret a barátnőivel moziba járni, mindig megnézi a legújabb filmeket. Kedvencei közé tartozik az Alkonyat, s kedveli a romantikus vígjátékokat is. Kedvenc színészei is vannak: Martin Lawrence és Will Smith játékát mindig megnézi.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!