Frissen Vasból

2021.08.27. 07:44

Egy ember meghalt, heten megsérültek Sárvárnál egy balesetben – fotók

Pénteken reggel halálos közlekedési baleset történt a 88-as főúton Sárvár közelében.

Horváth Istvánné

Fotó: Horváth Istvánné

10:20

Halálos közlekedési baleset történt pénteken kora reggel Sárvár közelében a 88-as főúton. Információink szerint egy BMW haladt a 84-es út irányába, amikor egy balra ívelő kanyarban a jármű a padkára hajtott, ahonnét a sofőr hirtelen kormánymozdulattal akart visszatérni az útra, de eközben az autó megcsúszott, áttért a szembejövő sávba, majd az oldalával a szemből érkező német rendszámú Nissannak ütközött. A BMW ezután az árokba csapódva állt meg. Információink szerint a BMW hátsó ülésen utazó egyik ember vesztette életét a balesetben, a bent ülő három másik ember pedig súlyosan megsérült. Egyiküket mentőhelikopter szállította a szombathelyi kórházba. A német rendszámú Nissanban egy magyar család utazott három gyerekkel, ebben az autóban egy ember súlyosan, hárman könnyebben sérültek meg, egy ember pedig sérülések nélkül szállt ki az autóból.

A járművekből több embert a sárvári tűzoltók szabadítottak ki. A mentés és a helyszínelés idejére az érintett útszakaszt több órára teljesen le kellett zárni, a rendőrség igazságügyi szakértő bevonásával vizsgálja a baleset pontos körülményeit. Nem megerősített információink szerint a fáradtság is közrejátszhatott a balesetben.

7:50

Jelenleg teljes útlezárás mellett tart a mentés és a helyszínelés. A helyszínre mentőhelikoptert is riasztottak, de egy ember életét sajnos már nem lehetett megmenteni.

Fotó: Horváth Istvánné

Korábban írtuk:

A rendelkezésre álló adatok szerint 2021. augusztus 27-én, 6 óra 14 perc körüli időben a 88-as számú főút 3-as kilométerszelvényében két személyautó eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött. A balesetben egy személy olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. Több személy pedig megsérült – közölte a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság.

A helyszínelés és a műszaki mentés 6 óra 40 perctől teljes útlezárás mellett zajlik, a közlekedőket a rendőrök Sárvár belterületén át terelik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában