Példás összefogás Püspökmolnáriban

A kialakult járványhelyzet miatt több száz maszk jutott el a hét elején a püspökmolnári lakosokhoz. Mindez társadalmi összefogással és önkormányzati hozzájárulással valósulhatott meg.

Vas Népe

Slemmerné Rodler Emma is maszkot varr

Fotó: VN/Palkó Zsolt

Rodler Csaba polgármester elmondta: hétfőn és kedden osztották ki a maszkokat, tájékoztató kíséretében. Az alapanyag költségét az önkormányzat áll­ta, de a maszkok elkészítése társadalmi összefogás eredménye. Az önkéntes varrónők között találunk helyi nyugdíjasokat, kismamát, s az óvoda összes dolgozója is bekapcsolódott a munkába.

Slemmerné Rodler Emma is maszkot varr
Fotó: VN/Palkó Zsolt

További maszkokat köszönhetnek a falu elszármazottainak is, így a településen munkájukat végzők, az emberekkel napi kapcsolatban lévők is biztonságosabban dolgozhatnak. Püspökmolnári közösségét példaértékű összefogás jellemzi: – Bízom abban, hogy ezt a bizonytalan időszakot mindenki fegyelmezetten, türelemmel viseli, hogy majd együtt, közösen élhessünk át szebb napokat a járvány lecsengése után – mondta Rodler Csaba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában