Sárvár segít neked! – Önkéntes alapon segítenek a rászorulóknak

A koronavírus miatt már többen elvesztették a munkájukat, kerültek nehezebb helyzetbe. A közösségi oldalakon hamar megindult a csoportok szerveződése, melyekben idegenek fognak össze, hogy egymáson segíthessenek.

vaol.hu

A Sárvár segít neked! egy viszonylag új szerveződés a közösségi portálon.

A csoport 2020 március közepén jött létre, az alapítója a koronavírus miatt elveszítette a munkáját, de úgy gondolta, másoknak talán nagyobb szüksége van segítségre a járvány miatt kialakult helyzetben.

Fotó: Sárvár segít neked Facebook-csoport

Rövid idő alatt megtöbbszöröződött a csoport tagjainak száma, sokan ajánlottak fel különböző tárgyakat, maszkokat és élelmet.

Mivel a maszkok ellátása felajánlások és a város vezetősége által is biztosítva lesz, ezért előtérbe került a tartós élelmiszer fontossága.

Vannak családok, ahol mind a két szülő elveszítette a munkáját, vagy egyedül neveli gyermekét és otthon kell vele maradnia, ezért nem tud egyelőre dolgozni járni. Az ő számukra készítenek össze a felajánlásokból nagyobb élelmiszercsomagokat és juttatják el hozzájuk.

Fotó: Sárvár segít neked Facebook-csoport

Ha valaki úgy érzi, hozzá tud járulni a kezdeményezéshez és bármilyen tartós élelmiszert fel tudna ajánlani, vagy segítene a csomagok kiszállításában, bátran jelentkezzen a csoportban!

Fotó. Sárvár segít neked Facebook-csoport

Vigyázzunk magunkra és segítsünk egymásnak egyaránt ebben a nehéz helyzetben!

 

Kapcsolódó cikk:

https://www.vaol.hu/kozelet/helyi-kozelet/megerkezett-az-onkormanyzat-altal-sarvar-lakoinak-rendelt-30-ezer-vedomaszk-3887211/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában