A hétvégén kinyit a Jeli Varázskert

Az arborétum május 16-án tárja ki kapuit, de a látogatók érdekében pár biztonsági intézkedést.

vaol.hu

A Jeli Varázskert 2020. május 16-án, 10.00 órától megnyitja kapuit, amikor köszönti a látogatókat V. Németh Zsolt országgyűlési képviselő úr, az Agrárminisztérium kiemelkedő nemzeti értékek felügyeletéért felelős miniszteri biztosa.

Az Arborétum látogatása során – a járványügyi helyzetre tekintettel – szíveskedjenek fokozott figyelmet fordítani a szükséges védelmi intézkedések betartására:

1. Lázas, hányásos-hasmenéses, vagy légúti megbetegedéssel ne látogassák az Arborétumot.

2. Kérjük, szervezett csoportok ne látogassák az Arborétumot, egy-egy családi, baráti társaság 10 főnél nagyobb ne legyen.

3. A szociális érintkezést – az összetartozó társaságok kivételével – a lehető legkisebb mértékűre kell korlátozni, és egymástól lehetőség szerint legalább 1,5 méter távolságot szükséges tartani.

4. Az orr-szájmaszk használata a pénztárnál, főbejáratnál, a kilátónál, a lombkorona sétánynál és a vizesblokk használatánál kötelező.

5. Folyamatosan javasolt a kéz fertőtlenítése. Kérjük a látogatókat, hogy erre a célra hozzanak magukkal zsebben, táskában hordható, vírusölő hatású kézfertőtlenítő készítményt. Az étkezéseket és italfogyasztást megelőzően is szükséges a kéz fertőtlenítése. A tüsszentés és köhögés esetén használjanak papírzsebkendőt!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában