Ismerd fel és nyerj!

2021.01.22. 07:00

Fotószafari Sárváron is

Fotószafarit rendez Sárvár január utolsó hetében. A Nádasdy Kulturális Központ több magyarországi egyetemmel együttműködve vesz részt az ország több városában sorra kerülő akcióban.

Pajor András

Fotó: Pajor András

A játék szakmai hátterében ugyanis egy új, a közösségépítést központba helyező projekt, az ELTE vezetésével létrejött Társadalmi Innovációs Nemzeti Laboratórium áll.

A január 25-én kezdődő játékban mindennap a reggeli órákban egy-egy fotó kerül fel sárvári helyszínekről az intézmény várostörténeti oldalára (sarvaranno.hu) és közösségi felületeire. A játékosok feladata, hogy miután felismerték a helyszínt, ott egy szelfifotót készítsenek, amelyet aztán feltöltenek a sarvaranno. hu honlapra. Nemcsak egyénileg lehet jelentkezni, hanem háromfős csapatokban is. Ha több helyszínhez töltenek fel a játékosok szelfit, nagyobb eséllyel juthatnak a nyereményekhez. A Nádasdy Kulturális Központ például éves bérletet kínál az általa rendezett programokra. Nyereményt ajánlott fel a Sárvárfürdő, a város több nagy szállodája és a kezdeményezés fő támogatója, az önkormányzat is. A sorsolásra február 1-jén online YouTube-esemény keretében kerül sor.

– Újra mozgásba hozzuk azokat a tereket, amelyek észrevétlenül mindennapi életünk szerves részét képezik – mondta el a projekt sárvári kezdeményezője, dr. Máhr Tivadar alpolgármester.

Kiemelt képünkön: A játék január 25-én indul, kell hozzá az internet, de nem csak az! Lehet gyakorolni: a kép alapján felkeresni a helyszínt

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában