Frissen Vasból

2021.03.27. 16:00

Utánajártunk vajon miért tűntek el egyes szombathelyi élelmiszerboltok közkedvelt termékei

A vásárlók hiába keresik, hetek óta nem jutnak hozzá az érintett áruházlánc saját márkás fix alapporaihoz.

Vas Népe

Fotó: VN

- Nézd, megint nincs! – mondta sajnálkozva egy idős hölgy a kísérőjének minap az érintett élelmiszerboltban, amiből mindössze kettő van Szombathelyen. „A termék sajnos nem érkezett meg” – olvasható a fix alapporokra vonatkoztatva, amelyeket előszeretettel visznek a vásárlók, ami nem is csoda, hiszen a bolt egyik legjobb saját márkás termékéről van szó. Többen is csalódottan konstatálták, hogy továbbra sem jutnak hozzá egyes alapporokhoz.

Ez felkeltette érdeklődésünket és megpróbáltunk utánajárni a rejtélynek, vajon hol akadt el a szállítmány, de sajnos okosabbak mi sem lettünk, ugyanis információink ugyan megerősítést nyertek, azaz egyik szombathelyi áruházba sem érkezett meg a termék, viszont azt még a vevőszolgálat munkatársai sem tudták megmondani, mi lehet a dolog hátterében.

Így aztán nem maradt más, mint a várakozás, bízván abban, hogy nem sokára feltöltik a most még üresen ácsingózó dobozokat, elvégre ezek a termékek nagy segítséget jelenthetnek azoknak a konyhában tüsténkedő hölgyeknek és uraknak, akikre többletterhet ró a járványhelyzet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában