Frissen Vasból

2021.06.30. 12:00

Vétlenből bűnös – Bár nem a nő idézte elő a balesetet, mégis rajta csattant az igazságszolgáltatás ostora

Az eset ez év áprilisában történt a Söptei út és a 87. számú főút kereszteződésében lévő körforgalomban, most emeltek vádat az ittasan vezető nő ellen.

vaol.hu

Fotó: Shutterstock

A Vas Megyei Főügyészség tájékoztatása szerint a Szombathelyi Járási Ügyészség ittas járművezetés miatt emelt vádat azzal a nővel szemben, aki a vád szerint 2021 áprilisában, közepes fokban ittasan közlekedett személygépkocsival Söpte felől Szombathely irányába.

A vádlott által elkövetett bűncselekményre úgy derült fény, hogy a Söptei út és a 87. számú főút kereszteződésében lévő körforgalomban közlekedett a vádlott, amikor egy férfi személygépkocsival a körforgalom bejáratánál elhelyezett „Elsőbbség adás kötelező” jelzőtábla ellenére nem biztosított elsőbbséget a körforgalomban haladó vádlottnak, oda behajtott és ütközött a vádlott által vezetett személygépkocsival. A baleset miatt intézkedő rendőrjárőr alkohol szondát alkalmazott.

A Szombathelyi Járási Ügyészség az ittasan vezető vádlottal szemben pénzbüntetés kiszabását és közúti járművezetéstől eltiltást indítványozott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában