Frissen Vasból

2021.09.23. 16:08

Hende Csaba: Meglepő, hogy több mint 900 millió forint nem tűnt fel a Polgármester úrnak!

Cáfolta Hende Csaba, Szombathely országgyűlési képviselője azokat a téves információkat, miszerint az önkormányzat nem kapott még egy forintot sem abból az 1,2 milliárd forintos kormánytámogatásból, amit korábban bejelentett.

VN

Fotó: Facebook/Hende Csaba

A parlamenti alelnök Facebook-oldalán azt írta:

„Az önkormányzat elkezdte vitatni a Kormány döntését. Ez szíve joga, de az ebből eredő késedelmet ne próbálja a nyakamba varrni! Az ITM-mel ugyanis szakmai egyeztetésben van a szombathelyi önkormányzat a zanati kerékpárút kérdésében.”

Dr. Hende Csaba a bejegyzésben arra is kitért, hogy a Belügyminisztérium múlt szerdán utalt a szombathelyi önkormányzatnak.

Úgy fogalmazott: „Olvasom a nyugat.hu cikkét a továbbiakról is, miszerint “még se híre, se hamva” a számlájukon az általam bejelentett 1.2 milliárd forintnak. Sőt, a közlönyben sem látják nyomát. Segítek: itt található a közlönyben és az összeget múlt hét szerdán a Belügyminisztériumból átutalták. Meglepő, hogy több mint 900 millió forint nem tűnt fel a tisztelt Polgármester Úrnak és a nyugat.hu-nak. Elvárom az újság bocsánatkérését! Egyébként pedig szívesen, Polgármester Úr!”

A teljes bejegyzést itt olvashatja:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában