Frissen Vasból

2021.09.06. 16:45

Teljes útzár lesz Szatta átkelési szakaszán

Burkolatfelújítási munkákat végez a Magyar Közút Nonprofit Zrt. a 7417-es jelű Kerkafalva-Nagyrákos összekötő úton, Szatta belterületi szakaszán. A munkálatok 2021. szeptember 7-én kedden, 7 óra és 16 óra között zajlanak, melynek idejére teljes útzárat vezetnek be a szakemberek, ezért ideiglenesen terelőúton lehet közlekedni.

vaol.hu

Fotó: Illusztráció

A lezárt útszakasz két végén jelzőőrök irányítják majd a forgalmat. Mivel nem a teljes szakaszon zajlik a munkavégzés, de biztonsági okokból szükséges a teljes szakasz lezárása, ezért a közlekedők úticéljuktól függően, a jelzőőrök helyszíni tájékoztatása alapján a lezárt útszakaszra, a munkaterület határáig indokolt esetben behajthatnak. Akik Nagyrákos és Kerkafalva községet Szattán át szeretnék megközelíteni, azok a Kerkafalva-Bajánsenye-Őriszentpéter-Nagyrákos útvonalat használhatják a munkálatok ideje alatt – tájékoztatott a Magyar Közút Nonprofit Zrt.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri a közlekedőket, hogy még indulás előtt tájékozódjanak a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék. A korlátozással járó munkák idejére a közlekedők türelmét és megértését kérik, a felújítási munkákat az ő érdekükben végzik el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában