Közlekedés

2023.10.26. 11:43

Kamionmentő és busz is készenlétben áll a győri vasútvonal felújítása alatt az M1-es autópályán

Kamionmentő, segélyautó és egy busz is állandó készenlétben áll a győri vasúti fővonal felújítása alatt az M1-es autópályán - közölte a MKIF Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

Vaol.hu

Forrás: MW-archívum

Azt írták: annak érdekében, hogy segítsék az M1-es autópálya forgalmát, saját költségükön október 27. és november 17. között a bicskei autópályamérnökségen éjjel-nappal, akár azonnali indulással készenlétben tartanak egy kamionmentőt és egy 55 személyes buszt. Egy műszaki segítségnyújtásra alkalmas segélyautó pedig nappali ügyeletben teljesít majd szolgálatot a sztrádán Biatorbágy és Tatabánya között - tették hozzá. 

Az MKIF Zrt. október 14-én jelentette be, hogy a vasúti fővonal felújítás alatt nappal, előre tervezett munkálatok nem lesznek az érintett szakaszon. A társaság most arról is döntött, hogy Biatorbágy és Tatabánya között, ebben az időszakban ilyen munkák éjjel sem lesznek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában