Összefoglaló

2024.04.15. 07:00

Óriás harcsa, lerobbant tűzoltóautó, szombathelyi kátyútenger, felgyújtotta társait - Ezek is Vasban történtek

Vaol.hu

Ember nagyságú hal a horgon - Csaknem kétméteres harcsát fogtak Csepregen

Kapitális, ember nagyságú, 198 centiméter hosszú, 55 kilogrammos halat fogott ki a Bene-hegyi tóból Poór Attila. Az állatot a mérlegelés, fotózás után visszaengedték a csepregi tóba.

Kalandos úton - Klagenfurttól kamionmentő húzta Kondorfáig a tűzoltóautót

Kalandos úton, de sikeresen megérkezett az új tűzoltó fecskendő Kondorfára. A lainnachi tűzoltók 372 kilométer távolságból is rugalmasan, kalandos úton és ügyesen juttatták célba a járművet.

Voksolás: jó, ha tudja - Több mint 156 ezren voksolhatnak Vasban június 9-én

Tíz nap múlva hivatalosan is megkezdődik a kampányidőszak: január 9-én helyi önkormányzati, nemzetiségi önkormányzati és európai parlamenti választásokat tartanak Magyarországon; így Vas vármegye mind a 216 településén is.

Már virágzik a repce: sárgába borult a megyehatár - fotók

Régi mondás szerint ahány hétig virágzik, annyi tonnát terem a repce. Az idén eddig minden jel szerint bízhatnak az elhúzódó virágzásban a gazdák. Egyúttal most kell a leginkább résen is lenniük: a növényvédelem eredményessége az időzítésen (is) múlik.

Tizennégy év fegyházat kapott a társait felgyújtó, megkéselő hajléktalan

A Szombathelyi Törvényszék 14 év szabadságvesztésre ítélte a társait felgyújtó, illetve megkéselő hajléktalan férfit, akit emellett 8 évre eltiltottak a közügyek gyakorlásától, valamint közel 1,2 millió forint bűnügyi költség megfizetésére köteleztek. Az elsőfokú ítélet nem jogerős.

Szombathely útjain: kátyúk és szervizköltség

Több, mint 80 ezer forintot fizetett lengésscsillapító-cserére az autószervizben Lenkai Nóra. A Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje Szombathely kátyús útjaira hívta fel a figyelmet videóbejegyzésében.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában