Baleset

2021.07.24. 10:45

Teherautó oldalának hajtott egy személyautó Szombathely határában

Szombaton reggel egy fát szállító Nissan teherautó haladt a 87-es úton Táplánszentkereszt irányából és a sofőr Szombathely felé balra, a Rumi Külső útra szeretett volna bekanyarodni.

Horváth Balázs

Fotó: Horváth Balázs

A teherautó vezetője látta, hogy a kereszteződésben egy Opel személyautó várakozik az elsőbbségadás kötelező tábla miatt. A teherautó elkezdett kanyarodni, amikor az Opel elindult és a Nissan oldalának hajtott. A balesetben szerencsére nem sérült meg senki.

Fotók: Horváth Balázs

Az Opel vezetője elmondta, hogy napi szinten jár errefelé, és tudja, hogy ez egy nagyon veszélyes kereszteződés, ezért mindig óvatosan hajt be ide. A férfi szintén elmondta, hogy elnézett jobbra és balra is, majd elindult, és amikor ütközött a teherautóval először nem is értette, hogy honnét került oda a jármű. Ezután vált világossá számára is, hogy a nap pont abból az irányból sütött, ahol a jármű akkor tartózkodott, amikor ő elindult. A sofőr bocsánatot kért a kellemetlenség okozása miatt, és azonnal elismerte a felelősségét a baleset okozásáért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában