Szociális díjeső

2019.04.27. 07:00

Gálával zárult a 23. Szociális hét

Péntek délután 23. alkalommal rendeztek gálát a szociális ágazatban munkálkodók díjazására, a négynapos programsorozat záróakkordjaként a Bartók Teremben.

PP

A szociális szféra dolgozóit ismerte el a város Fotó: CSG

A gálán a közönség hegedűszólót hallhatott Horváth Dórától, aki az önkormányzat Szent Márton Esélyegyenlőségi Támogatási programjának egyik kedvezményezettje. A Paragvári Utcai Általános Iskola zenei tagozata lépett fel egy Pál utcai fiúk-feldolgozással.

Dr. Puskás Tivadar polgármester nyitóbeszéde a segítés fontosságáról szólt.

A Győrvári Edith-díjat Milisitsné Tátrai Beatrix védőnő kapta. Szociális Ellátás Segítéséért díjban Mesits Gizella Mónika bölcsődei dajka és Balassa Imre, a FÉHE Közhasznú NKft. munkatársa részesült. Átadták a Pálos Károly-díj I. és II. fokozatát, előbbivel Lőrincz Attila Józsefné szociális segítői munkáját, utóbbival Horváthné Dombai Margitot, a Vas Megyei Szakosított Szociális Intézmény dolgozóját, és Horváth Gyöngyi kisgyermeknevelőt jutalmazták. Az Alternatív Képszínház Művészeti Csoport megindító előadása zárta a gálát, az azt követő állófogadáson Koczka Tibor alpolgármester mondott pohárköszöntőt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában