VN-rendezvény

2019.06.23. 18:23

Utazzon velünk! – SMS nyereményjáték

Játsszon velünk július 1-től öt napon keresztül, és akár már egy sms beküldésével is megnyerheti a fődíjat, az egymilliós utazási utalványt!

Vas Népe

A játék lényege, hogy július 1. és 5. között, minden nap megjelentetünk lapunkban egy kódot, amelyet sms-ben be kell küldenie az aktuális nap végéig, azaz 24.00 óráig.

Akár naponta is nyertese lehet a játéknak, hiszen minden beküldött adott napi kóddal részt vesz az aznapi sorsoláson is! A nyeremények: az első napon egy kempingszett, a másodikon egy wellness hétvége (2 fő részére 2 éjszaka a Bonvino Wine&Spa Hotelben Badacsonytomajban), a harmadikon két kerékpár, a negyediken egy családi kempingsátor, az ötödiken egy belföldi nyaralás (6 éjszaka 2 fő részére az Ambient Hotel & AromaSPA****, Sikondán a Superior Illatszobában, ahol bőséges büféreggeli, büfévacsora várja a nyerteseket. Medencék, sókamra és szaunák gondoskodnak a kényeztetésről.

A fődíj az egymilliós utazási utalvány! (A részletes játékszabályzat a vaol.hu/jatekszabalyzatok oldalon.) Július 1. az első nap, amikor éjfélig be kell érkeznie a napi kódnak, és innen kezdve ötször lesz sorsolás! Először július 2-án 13 órakor, utoljára a péntek éjfélig beérkezett sms-ek összesítése után, július 8-án 13 órakor a fődíj, az egymilliós utazási utalvány sorsolásával együtt. Már egy sms is nyerő lehet, de miért hagyná ki a többit? Öt nap, az ötszörös esély a nagy utazásra!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában