Ütközés

2020.10.01. 13:38

Úgy kellett kivágni a roncsokból az egyik sofőrt a bobai balesetnél (Frissítve)

Összeütközött egy Dacia és egy Volkswagen személyautó Boba közelében csütörtökön a déli órákban.

Horváth Balázs

Fotó: Horváth Balázs

14:50

Csütörtökön a déli órákban egy Volkswagen személyautó haladt Boba irányából, amikor a sofőr a elsőbbségadás kötelező táblánál nem adta meg az elsőbbséget a védett úton, Celldömölk felől érkező Dacia személyautónak. A két jármű összeütközött és mindkettő az út melletti mezőgazdasági területre csapódott. A Dacia vezetőjét a celldömölki és a sárvári tűzoltók szabadították ki feszítővágóval a roncsok közül. Mindkét sofőr megsérült, a mentők kórházba szállították őket. A mentés és a helyszínelés idejére egy időre teljesen le kellett zárni az érintett kereszteződést.

Ebben a kereszteződésben már több súlyos és halálos baleset is történt. A két út merőlegesen keresztezi egymást hosszabb egyenes szakasz után, emiatt több járművezető is elbambul és későn veszi észre a elsőbbségadás kötelező táblát.

Fotók: Horváth Balázs

13:20

Mindkét jármű totálkárosra tört és az út menti mezőgazdasági területen állt meg. A helyszínen a sárvári és a celldömölki tűzoltók dolgoznak, egy embert feszítővágóval kellett kiszabadítani a roncsok közül. Jelenleg tart a helyszínelés, cikkünket hamarosan frissítjük.

Fotók: Horváth Balázs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában