Frissen Vasból

2021.03.29. 09:31

Jelentős késések a Budapest–Győr vasútvonalon

Letört egy tehervonat áramszedője.

kisalfold.hu/vaol.hu

Budapest, 2021. február 17. Felmatricázott TRAXX mozdony a MÁV-csoport zöldkampányát indító rendezvényen a Keleti pályaudvaron 2021. február 17-én. Magyarországot 2050-re klímasemleges országgá lehet tenni. Például ha vonattal tesszük meg az utat, az átlagosan mintegy 71 százalékkal kevesebb szén-dioxid-kibocsátást jelent, mintha személyautóval tennénk meg ugyanazt a távot - hangzott el a kampányindítón. MTI/Máthé Zoltán

Forrás: MTI

Fotó: Máthé Zoltán

A GYSEV tájékoztatása szerint a A Szárliget és Tatabánya közötti felsővezetékszakadás miatt a hegyeshalmi fővonalon a vonatok jelentős, 70-120 perces késéssel közlekednek, vonatkimaradásokra is számítani kell.

Szárliget és Komárom között a személyvonatok helyett pótlóbuszok közlekednek.

Jelentős késéssel közlekednek a Budapest-Győr-Hegyeshalom vonalon közlekedő vonatok, illletve a soproni és a szombathelyi IC-k is. ​​​​​​​

A nemzetközi és IC vonatok menetideje ezen a szakaszon jelentősen megnő, Szárliget és Komárom között minden állomáson és megállóhelyen megállnak, felármentesen vehetők igénybe.

A Volánbusz párhuzamos helyközi járatain (8432, 8435, 8436) a vasúti jegyeket és bérleteket elfogadják Szárliget és Tatabánya között. Az oroszlányi vonalon is késésekre kell számítani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában