Frissen Vasból

2021.04.15. 07:00

Beszámoló a vépi koronavírus helyzetről

Kéthetente hív össze értekezletet Kovács Péter polgármester: hétfőn ismét összeült az intézmények vezetőivel, utána beszámolt az aktuális helyzetről.

Vas Népe

Budapest, 2021. március 11. Az AstraZeneca svéd-brit gyógyszergyár koronavírus elleni oltóanyagát készíti elõ egy asszisztens a Szent Imre Egyetemi Oktatókórház oltópontján 2021. március 11-én. MTI/Bruzák Noémi

Forrás: MTI

Fotó: Bruzák Noémi

Hétfői adat szerint a városban hárman vannak karanténban, egy ember pozitív teszttel.

A védőnők már túl vannak a második oltáson. A gondozás az eddig bevált rendszerben folytatódik. Az óvodában hétfőn 17 gyermek felügyeletéről gondoskodtak, a jövő heti nyitásra a dolgozók oltása rendben megtörtént. A gondozási központ összes alkalmazottját is beoltották. A Gamesz végzi a városi karbantartást, elkezdődött a fűnyírási szezon. Idén nem alvállalkozó végzi a főtéri parkgondozást.

A vépi iskolában két tanuló felügyeletét látják el. A nevelőtestület tagjai az igényeknek megfelelően megkapták a vakcinát.

A polgármester annak is hangot adott: sajnos a vírus továbbra is jelen van a településen. Ha valaki még jelentkezne az oltásra, annak továbbra is segítenek a regisztrálásban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában