Frissen Vasból

2021.05.06. 18:42

Új játékokkal nyit a Kalandváros

Újra megnyitja kapuit a megyeszékhely legnagyobb játszótere, a Kalandváros. A parkban a maszk viselése nem kötelező, de a belépésnél a védettségi igazolványt fel kell mutatni.

Cseh-Egyed Bernadett

20210416 Szombathely A szombathelyi Kalandváros Fotó: Cseh Gábor CSG Vas Népe

Fotó: VN-archív

Az egyhektáros területen elhelyezkedő játszóparkban mintegy ötven eszköz biztosítja a gyerekek számára az önfeledt szórakozást és mozgásfejlődést. Potyondi Nikolett, a fenntartó Szova Nzrt. kommunikációs és HR-munkatársa arról tájékoztatta lapunkat, hogy az egyik szombathelyi cég felajánlásának köszönhetően mától további két új játék is várja a gyerekeket. Az oroszlános alagút a kicsik egyik kedvencévé válhat, hiszen alsó korhatár nélkül, 10 éves korig használható, az univerzális torony pedig 2–15 évesek számára ajánlott, csúszdákkal, mászókákkal, kötélalagúttal is felszerelt.

A Kalandvárost kizárólag a koronavírus ellen védett személyek és a felügyeletük alatt lévő 18 év alatti kiskorúak látogathatják. Ennek értelmében a belépés feltétele az érvényes védettségi és személyazonosságot igazoló igazolvány együttes felmutatása. A park területen a maszk viselése nem kötelező, és büfé is várja a vendégeket. A Kalandváros 9 órától májusban 19 óráig, júniusban és júliusban pedig 20 óráig tart nyitva.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában