Megyei Prima díj 2022

2022.10.31. 17:47

Még lehet voksolni a Prima-jelöltekre - Olvasóink szavazataira is számítanak a Közönségdíj és az Ifjúsági Különdíj várományosai

A Prima közönségdíjasra és az Ifjúsági Különdíjasra olvasóink is szavazhatnak a Vas Népe és a vaol.hu támogatásával.

Merklin Tímea

Illusztráció!

Forrás: VN-archív

November 2-án éjfélig lehet szavazni a közönségdíjasra a vaol.hu oldalon a Prima fül alatt, az Ifjúsági Különdíjasra a Prima fülön belül külön. Az online szavazás eredményeit november 3-án összesítik, másnap november 4-én, 17 órakor lesz a gála a Weöres Sándor Színházban, ahol átadják. Az újságban megjelent szelvényt ezekben a napokban már nem lehet postára adni, de aki személyesen szeretné leadni a voksát, a szerkesztőségünkben  (Szombathely, Széll Kálmán utca 40.) vagy az ügyfélszolgálati irodában még november 2-án megteheti.  

A Prima jelöltek (a kategóriagyőztesek): magyar irodalom –Szauer Ágoston, magyar színház- film- és táncművészet – Murai András, magyar képző- és iparművészet – Ferkovics József, magyar tudomány – Dr. Gyurácz József, magyar oktatás és köznevelés – Tóth Péter, magyar építészet – Gáspár Péter, magyar ismeretterjesztés és média – Gergó Judit, magyar sport – Varsányi Áron, magyar népművészet és közművelődés – Boznánszky László, magyar zeneművészet – Scheer Bernadett. 

Az Ifjúsági Különdíj jelöltjei: Ekler Luca és Takács Kristóf - közülük választhat a közönség.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában