Videóüzenet

2023.05.09. 14:53

Viperás támadás a ÉSz majálison: továbbra sem vállalja senki a felelősséget

Több szombathelyi félt a majálison - erről is beszélt legfrissebb videóüzenetében Illés Károly, a Fidesz városi elnöke, amit azután tettek közzé, hogy az Éljen Szombathely Egyesület által szervezett programon egy édesanyát viperával támadtak meg.

Vas Népe

Forrás: VN-archív

- Aggódunk a város közbiztonságáért, sajnos Szombathely már nem a legbiztonságosabb város, ahogy az Puskás Tivadar polgármestersége idején volt - kezdte videóüzenetét Illés Károly az Emlékmű-dombon, ahol egy hete, a majálison egy édesanyát súlyosan bántalmaztak. 

Az esetről lapunk is beszámolt a 112 Press tudósítása alapján: "Több férfi támadt rá teleszkópos botokkal először egy nőre, majd a felesége segítségére siető férfira egy koncert alatt, Szombathelyen. A házaspárral volt négy kiskorú gyermekük is. A legkisebb lány kiesett a babakocsiból, amikor a szüleit verték".

Az ügyben kerestük a szervező Éljen Szombathely Egyesületet, ám kérdéseinkre, továbbra sem kaptunk választ. 

Illés Károly a történtek kapcsán leszögezte: - A felelősség ilyenkor mindig a szervezőt terheli. Annak kell gondoskodnia a rendezvény megfelelő biztosításáról. Ez esetben a rendező Éljen Szombathely Egyesület, illetve annak elnöke, Tóth Kálmán máig nem nevezte meg a felelősöket - jelentette ki. - Ne felejtsük el, hogy ezen szervezet mögött politizál az egész baloldal, élükön Nemény Andrással. Ez az ál-civil szervezet, ami egyébként csak a politikai fedőszervezete a baloldali DK, MSZP, LMP, Momentum és egyéb politikusoknak, máig nem vállalta a felelősséget az itt történt eseményekért - húzta alá Illés Károly, hozzátéve: kíváncsian várják, mikor kér bocsánatot az Éljen Szombathely Egyesület a szombathelyiektől, hiszen többen is jelezték feléjük, féltek a rendezvényen. 

Kapcsolódó cikkek:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában