Frissítés

2023.12.15. 18:49

A ruhaipari cég képviselője: A gyárban egyelőre szünetel a munkavégzés

Tömböly Ágnes

Forrás: VN/archív

Fotó: Unger Tamás

Megkeresésünkre Radics Tibor, a ruhaipari gyárat működtető cég képviselője arról tájékoztatott: a Styl-gyárban egyelőre szünetel a munkavégzés. A nehéz helyzetben megértést és türelmet kértek a dolgozóktól, vizsgálják a lehetőségeket a pénzügyi nehézségek enyhítésére. 

Közölte azt is, senkit sem fognak cserben hagyni. Együtt fognak működni az illetékes hatóságokkal a lehető legjobb kimenetel érdekében. Ha pedig a gazdasági társaság mégis felszámolás alá kerülne, a bérgarancia alapból kaphatják meg a dolgozók az elmaradt munkabért - tudatta Radics Tibor.

Ismert, pénteken Czeglédy Csaba, szombathelyi önkormányzati képviselő közösségi oldalán azt közölte: "Úgy tűnik, vége… Bezárt a STYL. A dolgozókat szélnek eresztették. Az aggregátorokat is elvitték".

Lapunk úgy értesült, az alkalmazottak hiába dolgozták végig becsülettel a novembert, fizetést decemberben nem kaptak. Ezzel párhuzamosan sokan felmondtak az elmúlt hetekben. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában