vaol.hu podcast

2024.02.11. 13:25

Németh Krisztián: Lenne mit tenni Szombathely keleti városrészén!

Mintegy két és fél éve vette át dr. Lökkös Györgytől a Keleti Városrészért Egyesület vezetését Németh Krisztián. Az egyesületi elnök eddigi eredményeikről számolt be podcastunkban.

Tömböly Ágnes

Németh Krisztián a napokban a zanati városrészen tartott sajtótájékoztatót

Fotó: © Cseh Gábor

Nemrég nagy sikerrel farsangot szerveztek a szombathelyi Nyitra Utcai Általános Iskolában, de korábban az intézmény kerítését is festették a Keleti Városrészért Egyesület lelkes önkéntesei  - ezekről a rendezvényekről is beszélt Németh Krisztián elnök.

A Nyitra Utcai Általános Iskolában sikerrel rendeztek farsangot, Németh Krisztián mondott köszöntőt
Forrás: VN

 Megtudtuk: az egyesületi vezető mindig számíthat a civil szervezet tagjaira, az itt élők szeretik és igénylik az ilyen jellegű, közösséget összekovácsoló programokat.

Podcastunkban szóba került a kormányzati támogatásból megépült zanati kerékpárút, a városrészen elhelyezett traffibox és a tervezett gyalogátkelőhely is. Megtudtuk: kutyasétáltatás közben akarva akaratlanul is számos problémát lát és hall. Ahogy mondta: - Lenne mit tenni a keleti városrészen az utakkal kapcsolatosan is!

Hallgassa meg a teljes podcastot! 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában