Program

2024.03.19. 11:44

Pénteken nyit a húsvéti vásár a szombathelyi Fő téren - Mutatjuk a programokat

Megújult vásár várja az érdeklődőket.

Vaol.hu

Forrás: VN/archív

Fotó: Szendi Péter

A hagyományos húsvéti dekoráció mellett idén újra várja a legkisebbeket a műfüves játszópark, a Fő tér Széchenyi utcai felén! A tűzoltós légvár és a kisvasút a hatalmas faragott nyuszikkal valószínűleg az idei vásár „slágere” lesz gyermek szemszögből. Bodovics Árpád vállalkozó pedig elkészítette a város legnagyobb húsvéti tojását, amelybe a legkisebbek bele is bújhatnak majd. Idén ez lehet az első számú szelfipont a díszített húsvéti szekér és tojásfa mellett - írja lapunkhoz eljuttatott közleményében az Önkormányzat.

Ha már sláger, akkor mindenképp fontos megemlíteni, hogy mindkét hétvégén helyi és országos értékű zenei produkciók várják a Fő térre látogatókat. Nyitóeste a gyereklistákon első Apacuka zenekar és a népszerű műsorvezető Kovács Áron várja a közönséget a Fő téri színpadon. DJ Szúnyog most nemcsak a felnőtteket táncoltatja meg, hanem a legkisebbeket is várja Mini Móka Partyján vasárnap 15.30-tól! A gyerekeket várja még a Húsvéti Vásáron az Óriásbuborék Show és mindenki kedvence Kalap Jakab is. A nagyobbakat pedig a Zaporozsec Akusztik, Probojszki Mátyás és a Grunting Pigs zenekar valamint a Kellene Kis Kert együttes szórakoztatja majd többek között

A játék és a zene mellett a főszerep természetesen továbbra is a gasztronómiáé és a kereskedelemé lesz a Húsvéti Vásárban. Közel 25 kereskedő kínálja majd a portékáit! Lesznek régi ismerősök és új kitelepülők is. Itt lesz többek között a Sümegi Sör és Csíkos Hot-Dogos. Újdonságként megjelenik a gasztronómiai kínálatban a tépett húsos szendvics és a túrógombóc, de természetesen nem hiányozhatnak a megszokott ízek sem, a langalló, a lángos, a kürtőskalács sem! A Húsvétra tekintettel húsárukban és édességekben sem szűkölködik majd a vásár. Az ajándékozást pedig a különböző kézműves termékek szolgálják majd ki! A Fő téren pedig felállításra kerül a két már megszokott tojásfa, amelyeket a város óvodásai díszítenek majd fel.

Az idei Húsvéti vásár játszóparkja és jónéhány árusa idén húsvét vasárnap és hétfőn is nyitva tart majd! Egy igazi húsvéti vásár a belváros szívében kicsiknek és nagyoknak, ínyenceknek és zeneszeretőknek!

Programok:

03. 22. péntek

17.00 Apacuka zenekar

19.00 Kovács Áron és a Still Crazy

20.30 DJ Szunyog Grand Happy Retro Party

03. 23. szombat

15.30 Óriásbuborék Show

17.00 Holdosi Attila – Nagy Bakonyi Boglárka

19.00 Bujtás Ervin

20.30 Manic Monday

03. 24. vasárnap

15.30 DJ Szunyog Mini Móka Party (gyerekdisco)

17.00 Sunday Brunch

19.00 Grunting Pigs (Pribojszki Mátyás – Szász Ferenc)

03. 28. csütörtök

17.00 Kalap Jakab

19.00 Kellene Kis Kert

20.30 Zénó Elektrik

03. 29. péntek

17.00 Retro Brass Show

19.00 Zaporozsec akusztik

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában