Hallgassa élőben!

Megyék Csatája – Képeken a verseny legérdekesebb statisztikái

Záporoztak a gólok FIFA 21-ben, League of Legendsben Hecarim kapta a legnagyobb figyelmet.

Véget értek a Megyék Csatája FIFA 21 PS4 és Xbox versenye, valamint a League of Legends torna mérkőzései. Bátran ki lehet jelentei, hogy az egész ország megmozdult, több ezer regisztráció érkezett be a hivatalos oldalon.

Végül FIFA 21-ben PS4 platformon Endline03 kettős győzelemmel, Xbox One konzolon Sero egy nagyon szoros 2-1-gyel zsebelte be a főnyereményt. LoL-ban a Budapesti Griffeket megállították a Nógrádi Tollas Vitézek, ezzel ők vihették haza az 500 000 forintos fődíjat.

A nevezés alsó korhatára 16 év volt, néhány versenyző közvetlenül a Megyék Csatája indulása előtti pár hétben szerezte meg a jogot az indulásra. Általánosságban kijelenthető, hogy Pest megye, valamint Budapest volt a legaktívabb mindkét versenyjátékban.

FIFA 21-ben mindkét döntőben a rövidebb eredménylistával büszkélkedő játékos diadalmaskodott, ez is mutatja, hogy a Megyék Csatája mezőnye mennyire erős volt valójában.

Az PS4-es e-sportolók bár többször vették be ellenfeleik hálóját, de összességében gólokban gazdag mérkőzéseket követhettek figyelemmel a nézők az egész versenyen.

 

Hozzászólások

nyugodjon békében! / 19 perce
Véget ért a hősies küzdelem, elhunyt Sajben Solt Bendegúz
Budai Dávid
középiskolai felvételik / 46 perce
Pajor András, Budai Dávid
Kinek a matek, kinek a magyar ment jobban a felvételin – Mindenki izgult kicsit, de a teljesítéssel már nem volt gond
Megtartották a középiskolai felvételiket szombaton. A feladatok senkinek nem okoztak meglepetést, de abban azért megoszlottak a vélemények, hogy a magyar vagy a matek volt-e nehezebb.
Enigma
Második világháborús kódológépekre bukkantak a Balti-tengerben
A történelmi leleteket helyreállítják, és később ki is állítják.
növekszik az oltási kedv / 20 perce
Szlávik: az engedélyezett védőoltások hatékonyak és biztonságosak
Akár korszerű, akár hagyományos technikával állították elő azokat.