Nagyot álmodtunk!

2023.12.13. 15:52

December 22-én Zenés karácsonyi jótékonysági fesztivál az MMIK Cafe és Music Pub-ban

December 22-én várnak mindenkit sok szeretettel az MMIK Cafe és Music Pub-ban, ahol egy felejthetetlen buli élmény mellett még jót is cselekedhet. A belépőjegy árával Ön is segíthet a Vas Népe és a vaol.hu jótékonysági gyűjtésében, ahol a Barnahus kampányunkat támogatja.

Gáspár Eszter

Mi is az a Barnahus? 

A modell lényege a következő: mivel a hatóságok, a bírák és az ügyészek nem rendelkeznek megfelelő felkészültséggel a bántalmazott vagy szexuális abúzuson átesett gyermekek és fiatalok gyermekbarát meghallgatásához, sőt az elhúzódó ügyek és a gyermekek többszöri meghallgatása súlyosan károsítja az érintettek pszichés állapotát, a meghallgatást a lehető legkevesebbszer, a legnagyobb szakértelemmel kell végrehajtani a gyermekek érdekében.

 Nagyot álmodtunk: egy új játszóteret szeretnénk, ahol az abuzált gyerekek a kihallgatások és vizsgálatok során kicsit el tudnak lazulni.

MMIK Cafe és Music Pub december 22-én egy hatalmas bulival készül! 

A  Karácsonyi Fesztiválon :

Laura Palmerz,  ByeGunaRock, Prokofjev, és nem utolsósorban a  Boogie Thing is fellép. A sztárfellépő : Mr Silent, Menyhárt Péter lesz.

December 22-én nem csak egy hatalmasat bulizhat, de még segíthet is! 

 A belépőjegy megvásárlásával a Barnahust támogatja, hogy az új játszótér elkészüljön! Segítsünk együtt!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában