Frissen Vasból

2021.09.22. 17:47

A sárvári fürdő ügyvezetőjét, Kántás Zoltánt választották a Magyar Fürdőszövetség elnökévé

Vas Népe

20210312 Sárvár Kántás Zoltán a Sárvári Fürdő vezetője Fotó: Cseh Gábor CSG Vas Népe

Fotó: Cseh Gábor

A Magyar Fürdőszövetség kétnapos közgyűlését Harkányban tartották, ahol Kántás Zoltánt a szervezet elnökévé választották – értesült a Vas Népe.

- A mostani elnökség mandátuma jövő májusban lejár, így ez a megbízás is eddig szól. Ám szeretnénk ezt az időszakot arra is felhasználni, hogy akár egy következő négyéves ciklusra jelöltként tudjunk a tagság elé állni – erősítette meg a megyei napilap információját Kántás Zoltán.

Hozzátette: – Az, hogy ismét egy Vas megyei fürdő vezetője nyerte el ezt a megbízást, mutatja, hogy rendkívül magas színvonalú szakmai munka folyik ebben a térségben, amit a tagság is elismer. Azt gondolom, hogy Sárvár számára is rangot jelent, hogy a Sárvári Gyógyfürdő vezetője tölti be a következő hónapokban ezt a tisztséget – fogalmazott Kántás Zoltán.

Ismeretes, május 31-ével mondott le a Magyar Fürdőszövetség elnöki pozíciójáról Boros László Attila, a Büki Gyógyfürdő Zrt. korábbi vezérigazgatója.

Előzmény:

https://www.vaol.hu/kozelet/helyi-kozelet/lemondott-a-magyar-furdoszovetseg-elnoki-posztjarol-a-buki-gyogyfurdo-vezerigazgatoja-4946791/

https://www.vaol.hu/kozelet/helyi-kozelet/a-buki-gyogyfurdo-vezerigazgatoi-posztjarol-is-lemondott-boros-laszlo-attila-4949491/

Kapcsolódó cikk:

https://www.vaol.hu/kozelet/helyi-kozelet/kantas-zoltannak-vezetokent-es-maganemberkent-is-rengeteg-terve-van-4754734/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában